Fotografering kräver avkoppling för inspiration

Att fotografera handlar mycket om att hitta den rätta känslan och ett lugn. Du kan inte vara stressad när du ska fota. För att hitta precis rätt vinkel och känsla i bilden måste du ha båda fötterna på jorden och vara fokuserad på det du gör. För många fotografer är själva fotandet avkoppling men för andra kan det vara annorlunda och det krävs pauser för att hitta tillbaka till inspirationen.

Koppla av med kortspel

Ett perfekt sätt för att slappna av en smula och hitta inspiration är att spela kortspel som exempelvis Kungen i hörnet eller Hjärter. Detta är enkla och roliga kortspel som kan hjälpa dig att slappna av lite mellan fotosessionerna. Det gäller att ta hand om din kropp och själ för att ha energi att ta dig an ett fotouppdrag som kräver att du ska använda alla de svåraste teknikerna.

Varva fotografering med kortspel

Att fotografera kan vara enormt inspirerande men samtidigt uttröttande och svårt och det blir kanske inte riktigt alltid som du hade tänkt dig. Ibland måste du helt enkelt ta en paus för att hinna tänka efter vad det är du egentligen är ute efter. När motiv med snötäckta toppar och djupa skogar har tagit överhanden kan du istället ta en stund och sätta dig ner och spela lite kort.

Det finns många roliga och enkla kortspel som passar bra om du inte vill behöva koncentrera dig för mycket. Försök hålla dig borta får kortspel som är stressande, såsom exempelvis Stress och 21. Tanken är att du ska finna inre lugn och få ny energi för att gå ut och fota härliga och inspirerande motiv. Finns i sjön är ett exempel på ett roligt kortspel som du kan spela med dina nära och kära under en paus.